Back to All Events

Ke 23.1. MiB goes: Rovaniemen kaupunki

Millaista on yhdistää kaupungin johtotehtävät ja perhe? Tätä pääsemme kysymään tammikuussa, kun MiB goes Rovaniemen kaupunki ja tapaamme kaupunginhallituksen puheenjohtaja Liisa Ansalan sekä henkilöstöpäällikkö Antti Määtän.

Rovaniemen kaupunki on Lapin suurin työnantaja. Millaisia perheystävällisen työpaikan periaatteita kaupungilla on? Millaisia rekrytointikäytäntöjä kaupungilla on? Millaisia urapolkuja iso organisaatio mahdollistaa? Miten on luotu vahva, elinvoimainen, vetovoimainen Rovaniemen brändi?

Tervetuloa mukaan! Myös lapset ovat tervetulleita!

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 16.01. klo 10.