Back to All Events

Ma 28.1. MiB Goes: Fit Wasa

Fit Wasa on kolmen perheen vetämä sali, joka avattiin kesällä 2018. He tarjoavat monipuolisia liikuntapalveluja ja meitä äitejä saattaa kiinnostaa erityisesti heidän Baby ja Kids -jumpat, joihin saamme tutustua yrityskäynnillä maanantaina 28.1. Baby-jumppaan voivat osallistua mammat 3kk-1v lapsen kanssa ja samanaikaisesti järjestettävään Kids-jumppaan voivat osallistua isommat sisarukset (4-7 v). Mikäli onnistut jättämään lapset kotiin tai lapsesi osallistuu Kids-jumppaan, olet lämpimästi tervetullut treenaamaan itsenäisesti salilla.

Baby jumppaan mahtuu 10 mammaa + vauvat. Jumppaa yhdessä vauvan kanssa! Tunti on tarkoitettu 3kk-1v. vauvoille ja heidän äideille. Tunnille saa tulla mukaan, kun äiti on käynyt jälkitarkastuksessa ja vauva osaa kannatella päätään. Tunti on tehokas ja turvallinen synnytyksen jälkeiseen liikuntaan auttaen palautumaan raskaudesta. Tunti sisältää lämmittelyn, lihaskunto-osuuden sekä liikkuvuus- ja venyttelyosuudet. Tunnilla tehdään myös lantionpohjalihasten harjoitteita. Monissa liikkeissä käytetään vauvaa painona, vauvan ehdoilla. Ota vauvalle mukaan oma viltti/pyyhe, sillä osa liikkeistä tehdään lattialla.

Kids jumppaan mahtuu 10, 4-7 vuotiasta lasta. Tällä tunnilla opitaan uutta ja pidetään hauskaa! Kids -tunnilla on luvassa mm. kehonpainoharjoittelua, yhteen hiileen puhaltamista, leikkejä ja leikkimielisiä kisoja.

Aikataulu
Klo 13.40 Ovet aukeavat
Klo 14.00 Tervetuloa Fit Wasaan!
Lyhyt esittely
n. Klo 14.15 Baby ja Kids esittelytunnit 30 min.

Treenien jälkeen kahvi- ja mehutarjoilu. Treenien jälkeen on myös saunomismahdollisuus

Paikka: Fit Wasa, Kvartsikatu 1, Kivihaka
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen, sekä 50 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 21.1. klo 18.