Back to All Events

Ke 29.1.2019 MiB goes: TULE-tietokeskus

Miten hyvinvoiva tuki- ja liikuntaelimistö voi auttaa sinua jaksamaan paremmin niin töissä kuin kotonakin?

Tervetuloa tutustumaan TULE-tietokeskukseen ja kuulemaan tuki- ja liikuntaelimistön terveydestä erityisesti työkuormituksen näkökulmasta!

Tuki- ja liikuntaelimistön vaivat ovat työikäisten keskuudessa yleisimpiä työstä poissaolon syitä. Pisimpien sairauspoissaolojen ja suurimpien kustannusten aiheuttajien kärjessä olivat tuki- ja liikuntaelinsairaudet lähes 2 462 000 sairauspoissaolopäivällä (Terveystalo 2017).

TULE-tietokeskus tarjoaa maksutonta ohjausta ja neuvontaa tuki- ja liikuntaelimistön, kuten selän, nivelten ja luuston hyvinvointiin liittyen. Lisäksi tietokeskuksessa on kaikille avoimia ja maksuttomia teemapäiviä, joihin liittyy miniluento tai tule-kunnon mittaus. Lisäksi työpaikoille ja yhteisöille tarjotaan asiantuntijan pitämiä tietoiskuja, luentoja, työpajoja tai Pop Up- materiaalipisteitä.

Tilaisuus sisältää lyhyen toiminnan esittelyn sekä alustuksen aiheeseen, jonka jälkeen on aikaa keskustelulle.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Mukaan mahtuu 4 äitiä lapsineen, sekä 6 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse 22.01 klo 10.