Back to All Events

Ti 29.1.2019 MiB Morning Club: Mikä meitä estää tekemästä lapsiperhearjesta ilmastoystävällistä?

Oletko huolissasi ilmastonmuutoksesta? Tiedätkö miten kasvattaa resurssiviisaita lapsia? Tule viemään ilmastomuutoskeskustelu konkretiaan! Sitran kehittämän Erätauko-dialogi metodin avulla pyrimme saavuttamaan syvemmän ymmärryksen siitä mikä meitä yksilöinä ja yhteisönä estää ryhtymästä vaikuttaviin toimenpiteisiin tehdäksemme arjestamme ilmastoystävällisen.

Jos koet olevasi turhautunut maailman menoon, mutta haluat silti ymmärtää ja toimia - ilmoittaudu mukaan. Meitä kiinnostaa juuri sinun kokemuksesi! Keskustelujen keskeiset konkreettiset oivallukset kootaan Sitran Erätauko-sivulle kaikkien hyödynnettäväksi osoitteeseen www.eratauko.fi ja jaetaan Mothers in Business jäsenistölle.

Tapahtuma on osa Lastemme tulevaisuus MiB Lab-hanketta ja fasilitoidaan hankkeen toimesta.  Keskustelu liittyy Sitran koordinoimaan Erätauko-päivään. Samana päivänä järjestetään ympäri Suomea valtava määrä keskusteluja ilmastonmuutoksen hillitsemisestä. Tavoitteena on saada kattava ymmärrys siitä mikä meitä estää käynnistämästä vaikuttavia toimenpiteitä samantien.

Aika: 29.1.2019 klo 9:30 - 11:45
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 15 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 22.1. klo 10.00.