Back to All Events

Ke 30.1. MiB Extra: Vatsalihasten erkauma -treeni

Äitiysliikuntaan erikoistunut valmentaja ja kätilö Tiina Murdoch järjestää äideille yhteisen treenihetken ja jakaa vinkkejä oman kehon hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Tiina on kulkenut kätilönä yli 10 vuoden matkan äitien ja perheiden rinnalla raskauden ja elämän eri vaiheissa. Hänen omat raskautensa ja vatsalihasten erkauman kuntouttaminen ovat vieneet hänet vuosien mittaan yhä syvemmälle äitiysliikunnan pariin. Tiina on oman kehonsa kuntouttamisen lisäksi auttanut lukuisia naisia kuntoutumaan, liikkumaan turvallisesti ja syömään terveellisesti raskauden aikana sekä synnytyksen jälkeen. Hänen erityisosaamisenaan on erilaisista tuki- ja liikuntaelimistön ongelmista kärsivien raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten liikunta ja kuntoutus. Tiina toivottaa kaikki MiBiläiset tervetulleiksi mukaan tapahtumaan.

Paikka: Muurame
Hinta: 15 e per osallistuja
Lapset: Tapahtuma on poikkeuksellisesti vain aikuisille

Mukaan mahtuu 10 äitiä, jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 23.1 klo 10. Tapahtuma järjestetään, jos siihen ilmoittautuu 8 osallistujaa. Ilmoittautuminen sulkeutuu tiistaina 29.9 klo 10.