Back to All Events

To 31.1. MiB goes GoGo: Liikunnallista yritystoimintaa kolmessa sukupolvessa

Tervetuloa tutustumaan menestyksekkääseen GoGo liikuntakeskukseen ja kuulemaan, miten tämä perheyritys on luotu ja kasvanut vuosien varrella.

Tapahtuma alkaa hikisellä The Trip -spinningtunnilla upeassa salissa, missä pääset virtuaalisesti Egyptin saloihin. Kaikista pienimmät lapset voi ottaa mukaan kantokopassa, vähän isommat otetaan kantoreppuun selkään ja mukaan polkemaan (oma reppu mukaan). Taaperot ja isommat lapset pääsevät lastenhoitoon 40-minuuttisen treenin ajaksi. Lastenhoidon alaikäraja on 6 kk.

Treenin jälkeen pääsemme kuulemaan GoGon tarinaa ja siitä, miten vastuita on perheen sisällä jaettu. Pienen pojan äiti Vuokko Kronqvist, Program Director, kertoo miten yrittäjäperheen poika on jo mukana toiminnassa ja kuinka perheen ja työn voi yhdistää mahdollisimman helposti. Vastuiden jakamisesta perheen sisällä kertovat myös Club Manager Vilja Bezek ja Business Development vastaava Varpu Jänisniemi. Tarjolla pientä purtavaa.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 15 äitiä, jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 24.1. klo 10.