Back to All Events

Ma 7.1.2019 ja to 10.1.2019 MiB After work: Esiinny eduksesi – hallitse jännitys


Esiinnytkö työssäsi? Aiheuttaako esiintyminen kylmän hien otsallesi ja perhosia vatsaan? Tule kehittämään esiintymistaitojasi ja opettelemaan keinoja jännityksen hallintaan esiintymistaitoworkshopiin. Esiintymisworkshop järjestettiin MiBin koulutuksena toukokuussa 2018 ja nyt tammikuussa järjestettävä koulutus on toiveuusinta. Workshopin sisältö on toukokuun koulutusta vastaava. Osallistujamäärä on rajattu 12 henkilöön, jotta jokainen saa henkilökohtaisia neuvoja ja vinkkejä omien esiintymistaitojen kehittämiseen.

Koulutus on kaksiosainen. Ensimmäisenä iltana keskitytään esiintymistaitoihin ja jännityksen hallintaan tietopakettina helppojen ja hauskojen harjoitteiden avulla. Toisena iltana jokainen osallistuja esittää suunnittelemansa puhe-esityksen (noin 3 minuuttia). Jokainen saa esityksen jälkeen henkilökohtaisen palautteen sekä kouluttajalta että muilta osallistujilta. Tarkoituksena on uskaltautua hieman epämukavuusalueelle ja heittäytyä yleisön eteen turvallisessa ja rennossa ilmapiirissä. Sanotaan, että esiintymään oppii vain esiintymällä, joten tule mukaan hakemaan itsevarmuutta ja vinkkejä onnistumiseen!

Kouluttajana toimii toimittaja ja viestinnän asiantuntija (medianomi, puheviestinnän maisteri) Sarianna Turula Koulutus- ja valmennuspalvelu ProFiiliksesta. Hän toimii päätyökseen kaupunkilehden toimittajana ja lisäksi pitää yrityksensä kautta viestinnän- ja vuorovaikutuksen koulutuksia. Tärkeintä Sariannalle on innostaa ja rohkaista ihmisiä viestimään ja esiintymään omalla persoonallisella tavallaan.

Edellisestä MiB-esiintymisworkshopista saatu palaute:
”Sain koulutuksesta todella paljon uusia hyviä vinkkejä sekä aivan konkreettisia, yksilöllisiä neuvoja eri harjoitteiden sekä Sariannan ja vertaispalautteen muodossa. Sariannan käyttämät menetelmät olivat monipuoliset, mukaansatempaavat ja mielenkiinto sekä innostuneisuus säilyivät kaikilla alusta loppuun. Hienosti luotu luottamuksen ilmapiiri vieraiden henkilöiden kesken kuitenkin suht vaikean ja haastavan asian äärellä jäi positiivisesti mieleen. Paljon koulutuksissa käyneenä voin sanoa, että tämä oli yksi parhaita, mihin olen koskaan osallistunut. Todella käytännöllinen ja paljon konkreettista hyötyä ja harjoitteita. Suosittelen lämpimästi kaikille aiheesta kiinnostuneille tai sen kanssa pähkäileville!”

Yhteistyökumppanimme Vadelmatarha on kattanut tilaisuuteen MiBiläisille iltapalan (suolaista ja makeaa syötävää kahvin/teen kera) omakustanteisesti molempien iltojen yhteishintaan 9 e/hlö. Halutessasi voit myös ostaa omavalintaisia tuotteita kahvilasta.

Aika: maanantai 7.1.2019 klo 18–20 ja torstai 10.1.2019 klo 18–20.
Paikka: Oulun Vadelmatarha (Kempeleentie 7)
Lapset: Workshop on suunnattu tällä kertaa vain äideille harjoitteiden vuoksi, mutta sylilapset voivat tarvittaessa olla mukana.
Mukaan mahtuu 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta äitiä.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 31.12. klo 10.