Back to All Events

10.10.2019 MiB Afternoon club: Mitä jokaisen naisen pitäisi tietää parisuhteen lakiasioista 

Parisuhde ja perheen perustaminen on useimmille elämän suurin taloudellinen asia, ajattelimmepa sitä siitä näkökulmasta tai emme. Avoliittojen yleisyys on tärkeä asia ottaa huomioon, sillä melkein puolet ensimmäisistä lapsista syntyy avoliittoihin. Avio- ja avoliitolla on aina taloudellinen puolensa. Se on hyvä tuntea, jotta voi tehdä päätöksiä tietoon perustuen ja jottei elämässä tule ikäviä yllätyksiä, jos kaikki ei menekään kuin Strömsössä. 

FRIDA Perhejuristien perustajat Katariina Kuusiluoma ja Ulla Rask haluavat kääntää suomalaisperheiden lakiasioiden hoitamisen kulttuurin uuteen asentoon: Sovitaan asiat etukäteen ja paperilla, kun ollaan sovussa. Jos jotain sattuu, riiteleminen on raskasta ja kallista. 

Katariinan ja Ullan mielestä jokaisen pitäisi laittaa paperinsa kuntoon. Monista lakiasioista vallitsee väärä käsitys: avioehto on itse asiassa romanttinen asia ja vahvistaa parisuhdetta, jokaisella täysi-ikäisellä tulisi olla edunvalvontavaltuutus ja ensimmäistä testamenttia kannattaai suunnitella jo samaan aikaan, kun perustaa perhettä. Näin ei ole tapana tehdä, mutta se olisi fiksua. Tervetuloa kuuntelemaan, kysymään ja keskustelemaan oman elämän lakiasioista perheen ja etenkin naisen näkökulmasta!

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 

Tilaisuuteen mahtuu 35 äitiä yksin ja 15 äitiä lapsineen. 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 3.10. klo 10.

Earlier Event: October 9
9.10.2019 MiB goes: KYLÄ Group