Back to All Events

To 10.10.2019 MiB mingle: MiB-äitien språkbad

Tervetuloa mukaan suomi-ruotsi-kielikylpyyn, jossa voit harjoittaa kielitaitoasi rennossa ilmapiirissä. Lokakuussa keskustelemme perheystävällisestä työelämästä tai muusta osallistujille ajankohtaisesta aiheesta. Kahvila suljetaan klo 17, joten saavu paikalle ajoissa, jos haluat ostaa kahvilatuotteita.

Välkommen till svenska-finska-språkbad där du kan öva på dina språkkunskaper i avslappnad atmosfär. I oktober kan vi prata om familjevänlig arbetslivet eller något annat intressant temat. Cafe’et stängs kl. 17, så kom tidigt om du vill köpa cafeprodukter.

Paikka: Café Proosa, Vaasan pääkirjasto, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton, kahvilatuotteet omakustanteiset
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet