Back to All Events

Pe 11.10 MiB Morning Club: Miten tehdä tehokasta hakusanamainontaa?

OIKIO Digital Performance Agencyn Mirkka Mussalo kertoo, mitä jokaisen Google Ads -mainostajan pitää huomioida saadakseen mainosrahoilleen vastinetta.

Lisäksi Mirkka valaisee, miten OIKIOn asiakkaat (keskisuuret ja suuret mainostajat)  pystyvät erottautumaan hakumainonnalla kilpailijoistaan.

OIKIO Digital Performance Agency Oy on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatoimisto. OIKIO on erikoistunut web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin ja online-mainonnan optimointiin. OIKIOn asiakkaita ovat mm. ebookers, DNA, Ilmarinen, LähiTapiola, Laakkonen, Technopolis, Forenom, Suomalainen Kirjakauppa ja YIT. OIKIO työllistää +20 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa. Poikkeuksellisen tyytyväisistä asiakkaista kertovat tuorein NPS 92 sekä Vuoden toimisto 2018 ja 2019 -tutkimuksien voitot teknologia- ja markkinointiviestintätoimistojen kategoriassa.

Aika: Pe 11.10.2019 klo 9.30–11.00

Paikka: Helsinki, tarkempi sijainti Membookissa

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautuminen alkaa Membookissa 4.10.2019 klo 10.00.