Back to All Events

Su 13.10 MiB Extra: CV-profiilikuvaus

Suosittu CV-profiilikuvaus järjestetään nyt ensimmäisen kerran tänä vuonna. Kuvaajana toimii lahjakas Susanna Nordvall. Lisäksi on mahdollista saada samaan yhteyteen Rosa Hawelan tekemä silmä- ja huulimeikki kuvaa varten.

CV-profiilikuvaus toteutetaan Kaapelitehtaan Valssaamo-tilassa. Kuvaukseen kannattaa valita vaatetus, joka erottuu selkeästi valkeasta taustasta. Kuvaaja suosittelee smart casual -vaatetusta, mutta olemalla silti uskollinen omalle tyylilleen. Kuvausasuna kannattaa välttää pientä tai iso raitaa/ruutua, logoja ja kirjavia kuvioita sekä isoja koruja. Teippiharja yms. tulevat löytymään kuvauspaikalta ja valokuvaaja tarkastaa kuvauksen yhteydessä, että kaikki on kohdallaan ja vaatteet hyvin päällä.

Kuvauksen hintaan kuuluu kaksi (digitaalisessa muodossa olevaa) kuvaa, jotka molemmat saa sekä värillisenä että mustavalkoisena. Meikkauksen hintaan kuuluu sekä silmien että huulten ehostus ja ihon kiillon minimointi. Huom! Meikin pohjustus tulee tehdä itse. Kuvaukseen ja mahdolliseen meikkaukseen on tärkeää saapua n. 10 minuuttia etukäteen, jotta kuvaus rullaa suunnitellusti koko päivän. Saman päivän aikana kuvataan useampi MiB-äiti. Joustovaraa aikataulun suhteen ei siis kuvauspäivinä ole. Kuvaukseen varataan aikaan 10 minuuttia ja meikkaukseen 20 minuuttia per kuvattava.

Koevedosgallerian saa viikon sisällä kuvauksesta, mistä voi valita mieleisensä kuvat.

Tarvittaessa voit ottaa lapsen mukaan kuvauspaikalle. Studiolle on järjestetty leikkinurkkaus tätä varten. Huomioithan kuitenkin, että kyseessä on CV-profiilikuvaus, joten perhekuvia ei voi samassa yhteydessä ottaa.

Aika: Su 13.10.2019 klo 9.00–18.00

Paikka: Helsinki, tarkempi sijainti Membookissa

Hinta: Hinta valokuvausten osalta 50,00 € / henkilö (sis. alv.) + Lyytin pieni transaktiokulu. Sisältäen kaksi kuvaa värillisenä sekä samat kuvat myös mustavalkoisena. Hinta lisäkuvien osalta 20,00 € / kuva (sis. alv.), sisältäen saman kuvan sekä värillisenä että mustavalkoisena. Hinta meikkauksen osalta 28,50 € / kevyt ehostus (silmät ja huulet + ihon kiillon minimointi, sis. alv.)  + Lyytin pieni transaktiokulu. Kuvaus maksetaan etukäteen Lyyti-ilmoittautumisen yhteydessä ja ilmoittautuminen on sitova. Maksua ei palauteta, mutta esteen sattuessa voit kuitenkin luovuttaa paikkasi eteenpäin toiselle MiB-jäsenelle. Koevedosgallerian saa viikon sisällä kuvauksesta. Kukin valitsee kuvansa omasta galleriastaan ja mahdolliset lisäkuvat voi tilata ja maksaa silloin.

Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautuminen alkaa Membookissa 29.09.2019 klo 10.00.