Back to All Events

14.10.2019 MiB after work: Äidit koodaa

Tervetuloa toiseen kuukausittaisista Äidit koodaa -illoista. Jokaiseen näistä illoista ilmoittaudutaan erikseen ja tarkoituksena on aloittaa tai edistää jotain omaa projektia koodaamisen maailmassa. Se voi olla koodauksen alkeiskurssi, jatkokurssi, nettisivut, peli, oikeastaan mitä vaan, mitä haluat tehdä. Ideana on tarjota tila ja vertaistukea kerran kuussa, jotta aikaa edistää tätä omaa tavoitetta on helppo varata kalenterista. 

Olet tervetullut osallistumaan riippumatta siitä, olitko mukana kesällä tai ensimmäisellä kerralla, oletko koskaan koodannut riviäkään tai onko sinulla mielessä omaa koodausprojektia. Tapaamisissa saat apua siihen, mistä lähteä liikkeelle. Pääasia on, että haluat aloittaa tai jatkaa kokemuksen kerryttämistä. Ehkä haluat olla auttamassa muita eteenpäin? 

Ideana on siis kokoontua yhteen, auttaa ja tukea toisiamme edistymään (ja aloittamaan matka) koodaamisen ihmeellisessä maailmassa. Mentorina toimii ihana Pauliina Anttila (Vincit) ja vertaistuutorina Satu Korhonen

Seuraavat kerrat ovat 18.11. ja 16.12., jos haluaa jo laittaa kalenteriin. Ilmoittakaa mahdollisista peruutuksista mahdollisimman pian, jotta joku paikkaa odottava voi sen saada. Jos tulette autolla, laittakaa auto parkkiin ensisijaisesti Vincitin paikoille ja tulkaa sisälle hakemaan parkkilappu, joka laitetaan autoon näkyviin.

Paikka: Vincit, Helsinginkatu 15, 20500 Turku

Hinta: Maksuton/Hinta

Lapset: Tapahtuman luonteesta johtuen ei lapsia, jotta äidit voivat keskittyä koodaamiseen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 7.10. klo 10.