Back to All Events

Ti 15.10.2019 MiB After Work: Asiaa johtajuudesta ja sen vierestä - Riikka Tarkiainen

Yleisön pyynnöstä lanseeraamme loppuvuodelle uuden naisjohtajat-sarjan. Muista MiB After Work -tapahtumista poiketen nämä tapahtumat ovat todellakin After Workkeja, ja sijoittuvat lahtelaisiin ravintoloihin, joissa keskustelun lomassa voit nauttia työpäivän jälkeen vaikka ansaitun drinkin.

Kerran kuukaudessa järjestettäville After Workeille osallistuu myös naisjohtaja, joka avaa samalla omaa uratarinaansa ja kokemuksiaan naisena johtoportaassa. Tilaisuus on epävirallisen asetelmansa vuoksi intiimimpi ja keskusteluun kannustava, joten tule mukaan inspiroitumaan!

Lokakuussa mibiläisten kanssa afterworkkaa Stark Suomi Oy:n henkilöstöjohtaja Riikka Tarkiainen.

Aika: ti 15.10.19 klo 17.00-18.30
Paikka: tarkentuu myöhemmin
Hinta: Omakustanteinen
Tapahtumat järjestetään keskustan ravintoloissa, joten lapset ovat tervetulleita äidin oman harkinnan mukaan.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse.