Back to All Events

16.10.2019 MiB mingle: HR-alalla työskentelevien lounastreffit

Lokakuun HR-minglessä keskustellaan teemasta "HR:n rooli esimiestyön tukemisessa ja kehittämisessä". Millaisia onnistumisen kokemuksia sinulla on HR:n ja esimiesten vuoropuhelusta? Miten HR voi aktiivisesti sparrata esimiehiä menestymään ihmisten johtamisessa ja kehittämään omia esimiestaitojaan? Miten huomioida eri taustaiset ja tasoiset esimiehet, esim. roolissaan uudet vs. kokeneet konkarit? Olisi mukava kuulla myös esimiehenä toimivien näkemyksiä siitä, mitä te odotatte HR:ltä.

Tervetuloa rohkeasti mukaan kaikki HR-teemoista kiinnostuneet! Sillä ei ole merkitystä missä roolissa tai millaisessa organisaatiossa työskentelet. Riittää, että aihe kiinnostaa. Matalalla kynnyksellä mukaan vaan! 

Paikka: Bowler Turku, kabinetti, Yliopistonkatu 29 c, 2010 Turku (Kivikukkarossa kävelykadun vieressä)

Hinta: Omakustanteinen lounas

Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtumassa: https://www.facebook.com/events/398529277726131/?ti=icl