Back to All Events

To 24.10.2019 MiB goes Seinäjoen kaupunki: Miten tehdään kampanja, joka räjäyttää potin?

Tämä tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja poikkeuksellisesti myös jäsenyydestä kiinnostuneille äideille. Kutsuthan mukaan kaverisikin!

Avaruuden pääkaupungin ja #hyvinpitelyn taustavoima, Seinäjoen kaupungin markkinointipäällikkö Anu Männikkö kertoo, miten tämän vuoden kovimmat markkinointitempaukset syntyivät. Miksi pohjalaiskaupungista tuli visiönääri Elon Muskille huikkiva pääkaupunki? Miten jurot pohjalaiset saatiin halimaan ja vieläpä julkisesti?

Tule ja kuule vaikuttavien kampanjoiden ideoinnista, toteuttamisesta ja seurannasta. Tapahtuma on yksi Mothers in Business (MiB) verkoston järjestämistä tilaisuuksista Seinäjoella. MiB ry urasuuntautuneiden äitien yhdistys, jolle työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea. Me tarjoamme mahdollisuuden työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen ja edistämme äitien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa.

Paikka: Kaupungintalo, Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki, Kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs
Hinta: Maksuton jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 10.10. klo 18, jolloin ilmoittautumislinkki julkaistaan Facebook-tapahtuman sivulla. Jäsenten toivotaan ilmoittautuvan sähköpostiin lähetettävän henkilökohtaisen ilmoittautumislinkin kautta. Mukaan mahtuu 6 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin.