Back to All Events

Ke 2.10.2019 MiB After Work: LinkedIn ja henkilöbrändi sekä somen mahdollisuudet markkinoinnissa

Verkkoaseman toimitusjohtaja Tiina Räisänen ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Elina Kylmäluoma tulevat kertomaan mibiläisille timanttisen digin mahdollisuuksista. Tilaisuudessa syvennytään Linkedinin käyttöön, henkilöbrändäykseen sekä somen mahdollisuuksiin markkinoinnissa.

Tiina Räisänen on TOP 50 LinkedIn-vaikuttaja Suomessa, Bonfire bisnesvaikuttaja ja näkyvä bisnesvlogaaja, jota digimarkkinoinnin kuningattareksi myös kutsutaan. Tiinalla on jo 11 vuotta taivalta takana digitaalisessa maailmassa. Matka sisältää satoja onnistuneita projekteja, satoja puheenvuoroja digistä, yrittäjyydestä ja elämästä sekä tuhansia kohtaamisia yrittäjien, johtajien ja asiantuntijoiden kanssa.

Elina Kylmäluoma on digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, jonka missiona on auttaa organisaatioita ottamaan kaikki hyöty irti digimaailmasta.

Tilaisuuden kesto noin kaksi tuntia. 

Aika: Ke. 2.10.2019 klo 17.30–20.00
Paikka: Business Kitchen Stage, Oulun Yliopisto. Pentti Kaiteran katu 1, 90014 Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 23.9.2019