Back to All Events

Ma 21.10. MiB Goes: Showell

Showell on Suomen johtava digitaalisia myynnin työkaluja tarjoava kasvuyritys, jonka liikevaihdosta noin puolet tulee ulkomailta. Jyväskylästä maailmalle ponnistaneen yrityksen tarinan ja oman urapolkunsa myynnin maailmaan tulee meille kertomaan Showellin Sales & Customer Success Manager Hennariikka Alhovuori.

Hennariikka etsi uutta suuntaa uralleen äitiysloman aikana ja päätyi Showellille töihin Branden KaTu-rekrytointikoulutuksen kautta. Pääsemme illan aikana kuulemaan lisää myös KaTu-rekrytointikoulutuksesta, kun Tanja Grönholm Brandelta esittelee ohjelman, joka yhdistää uutta uraa hakevat ammattilaiset ja uutta kaupallista osaamista kaipaavat yritykset.

Aika: Ti 21.10.2019 klo 17.30–19.00

Paikka: Jyväskylän keskusta, tarkempi paikka ilmoitetaan tapahtumakutsussa

Hinta: Ilmainen

Lapset: Tervetulleita!