Back to All Events

Ma 21.10 MiB Goes: SUHK Mama Suomenoja - Äitien treeniaamu

Oletko kiinnostunut raskauden ja synnytyksen jälkeisestä lantionpohjan ja keskivartalon palautumisesta? SUHK Mama on Äitiysfysioterapiakeskus ja Pilates Studio, jonne on saman katon alle koottu yhteen naisen terveyttä tukevan fysioterapia osaamisen jo neljään toimipisteeseen pääkaupunkiseudulla. SUHK Mamalla Espoon Suomenojassa pidämme SUHK Maman osaavien naisten, Terhi Antikaisen, Riitta Vesasen, Saija Pohjanvirran ja Heli Harsusen johdolla aktiivisen workshopin aiheesta. 

Ohjelmassa on niin teoriaa kuin käytäntöä siitä miten kroppaa kannattaa lähteä herättelemään raskauden ja synnytyksen jälkeen. Paikanpäällä on niin fysioterapeuttia, äitiysfysioterapeuttia, lantiopohjan fysioterapeuttia, lymfaterapeuttia, urheiluhierojaa, personal traineriä, Pilates-ohjaajaa ja joogaopettaja-opiskelijaa, joten ammattitaitoa ei naisten terveyden ja hyvinvoinnin osalta ei puutu. Toiveita tapahtuman sisällöstä ja kysymyksiä joihin toivot vastauksia tapahtumassa voit esittää ilmoittautuessasi!

Aika: Ma 21.10 klo 10.00-12.00

Paikka: Espoo, tarkempi sijainti Membookissa

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä, joko lapsen kanssa tai ilman.

Ilmoittautuminen alkaa Membookissa maanantaina 14.10 klo 10.