Back to All Events

22.10.2019 MiB goes Sofokus: Better Monday: Ketterien esimiehettömien tiimien toiminta

Parempi maanantai on ennen kaikkea asenne. Sofokus palkittiin juuri arvostetussa bisneskilpailussa (European Business Awards) kansallisena voittajana sarjassa Workplace & People Development. Sofokuksella ollaan aina oltu kiinnostuneita siitä millä tavoin eteenpäin pyrkivän digiasiantuntijan päivää voi parantaa. Vuosituhannen alussa tuntui siltä, että esimerkiksi henkilökohtaisen kehittymisen kulminaatiopisteenä oli kysymys “montako kurssia työnantaja kustantaa vuodessa?”.

Sofokuksella kurssibudjetti per työntekijä ei ole hirveän relevanttia, koska todellinen oppiminen tapahtuu muulla tavoin kuin passiivisena kuuntelijana. Pikakelaus tähän päivään ja kukaan ei enää kysele kurssibudjettien perään. Lähes parikymmentä vuotta vanhat suuntaviivat ovat muuttuneet yhtäkkiä jopa trendikkäiksi.

Motivoitunut, korkeasti koulutettu ihminen saa kunnon kiksit onnistuessaan ylittämään itsensä. Paradoksaalisesti tämän euforisen tunteen saavuttaa kunnolla vasta, kun laittaa itsensä tilanteeseen, josta ei ole ihan varma selviääkö. Ja tämä taas vaatii uskallusta. Sofokuksella uskotaan itseohjautumisen sijaan parviohjautumiseen, jossa esimiehettömien ketterien tiimien avulla mahdollistetaan onnistumisia.

Sofokuksella yksinkertaisesti panostetaan itsensä (ja muiden) haastamiseen ympäristössä, jossa itsensä ylittämisestä kasvaa tapa. Todellinen itsensä haastaja saa palkinnoksi huumaavia onnistumisen elämyksiä.

Paikalla Sofokukselta MiBin jäsen, Chief Growth Officer Lotta Siutla sekä People Happiness Officer Milla Heikkilä.

Tapahtuman järjestää MiB Turun Bossladies-verkosto.

Aika: Ti 22.10.2019 klo 17.00–18.30

Paikka: Sofokus, Ratapihankatu 36, 20100 Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lasten kanssa ja 20 äitiä ilman lapsia.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 15.10. klo 10.