Back to All Events

Ti 22.10 Johda mielen hyvinvointia - Aamiaistilaisuus

Tilaisuuden tarkoituksena on syventyä keskustelemaan alan ammattilaisten kanssa, miten johtaa hyvinvointia niin omassa elämässä kuin työpaikalla. Tilaisuus on suunnattu erityisesti HR-ammattilaisille, esimiehille ja työhyvinvoinnin parissa työskenteleville henkilöille.

Ohjelma:

8.45 Ovet aukeavat - Kahvi ja teetarjoilu, sekä Sofian puurobaari

9.15 - 9.30 Tervetuloa – Tilaisuuden avaus, AlvinOne, MiB ja Sofia Future Farm.

9.30 - 10.00 Aivoravistelu – Keinoja arjen mielenhallintaan, Ville Ojanen.

Olosuhteita voi olla vaikea muuttaa, mutta omaa mieltään voi muuttaa aina. Psykologisista mielenhallinnan taitoja on tutkittu laajasti ja tiedetään mistä on apua arjen tilanteissa. Luennolla kuulet käytännön esimerkkejä ja opit konkreettisia keinoja. Ville Ojanen on aivotutkimuksesta väitellyt psykologi. Hänellä on pitkä ammatillinen kokemus uusien työelämätaitojen (ns. soft skills) valmentamisesta. 

10.00 - 10.05 Cuckoo Workout mikrotauko

10.05 - 10.20 Ennaltaehkäise mielen haasteita työpaikalla - AlvinOnen toimitusjohtaja Johanna Varje kertoo, miten he ovat pyrkineet ennaltaehkäisemään mielen hyvinvoinnin haasteita suuryrityksissä hyödyntäen analytiikkaa ja digitaalisia palveluita.

10.20-10.30 Keskustelua omista kokemuksista ja mitä jäi mieleen.

10.30 –  Sofia Future Farm Esittely – Luovan työn ja hyvän elämän kaupunkikeskus. Tilaisuuden päätteeksi Sofia Future Farm esittelee halukkaille monipuolisia co-working- ja tapahtumatilojaan. Halukkaat saavat myös jäädä Sofiaan työskentelemään loppupäiväksi.

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan mielen hyvinvoinnin merkityksestä ja keinoista edistää sitä, sekä tutustumaan Sofian upeisiin tiloihin aamiaisen merkeissä! 

Aika: Ti 22.10.2019 klo 08:45 –10.45 (aamukahvi ja puuro tarjolla alkaen 8:45)

Paikka: Helsinki, tarkempi sijainti Membookissa

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! Tilaisuuteen mahtuu 20 äitiä ilman lasta ja 10 äitiä lapsen kanssa.

Ilmoittautuminen alkaa 15.10. klo 10.00 Membookissa.