Back to All Events

Ke 23.10 MiB goes: Fiskars Group - Living the Values

Fiskars Group palvelee ihmisiä ympäri maailmaa brändiportfoliolla, johon kuuluu kansainvälisesti tunnettuja brändejä kuten Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwood. Rakennamme ikonisten lifestyle-brändien perhettä ja visionamme on vaikuttaa positiivisella ja kestävällä tavalla ihmisten elämään. 

Uskomme, että pienillä arkipäivän teoilla on suuri vaikutus sekä meihin että yhteiseen tulevaisuuteemme. Kun aloitimme arvotyömme loppuvuodesta 2018, oli selvää, ettei arvoja löydetä pienellä porukalla nurkkahuoneessa, vaan matka tehdään avoimesti koko henkilöstöä osallistaen. Alkuvuodesta 2019 valitut työntekijät Sydneystä Portlandiin työskentelivät yhdessä ja keräsivät ajatuksia ympäri organisaation löytääkseen arvot, jotka yhdistävät meidät ja ohjaavat meitä kohti seuraavia 370 vuotta. 

Creating Change. Celebrating the Everyday. Growing with Compassion. Tulevaisuudessa teemme arjesta ainutlaatuista luomalla muutoksen, juhlimalla arkea ja kasvamalla myötätunnolla. Nämä kesällä julkistetut uudet arvot mielessä kutsumme mibiläiset Fiskars Groupin Campukselle Arabiarantaan. Tilaisuudessa Senior HR Manager Tytti Lönnqvist kertoo, miten arvouudistus Suomen vanhimmassa yrityksessä käytännössä toteutettiin, jonka jälkeen eri liiketoimintojen ytimessä toimivat avainjohtajat kertovat tarinoita siitä miten uudet arvot näkyvät Fiskarsilla. Lisäksi HR Resourcing and Recruiting Manager Leila Suontila kertoo Fiskarsin monipuolisista työskentelymahdollisuuksista. 

Aika: Ke 23.10.2019 klo 10-12

Paikka: Helsinki, tarkempi sijainti Membookissa

Hinta: Maksuton 

Lapset: Tervetulleita

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 20 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautuminen alkaa Membookissa 16.10. klo 10.00