Back to All Events

Ke 23.10.2019 MiB After work: Kirjoittajakoulu

Oletko jo pitkään haaveillut, että sinusta tulisi tuottelias bloggaaja, joka kynäilee kiinnostavia tekstejä toisensa perään? Tahdot saada osaamisesi näkyville verkossa tai haluaisit käyttää blogia oman tai organisaatiosi viestin levittämiseen?

Digiajan kirjoituskoulu Kiteen toinen perustaja, kirjoituskouluttaja ja toimittaja Sanna Sevänen tulee kertomaan MiBiläisille asiantuntijabloggaamisen perusteista. Opit esimerkiksi jakamaan kirjoittamisen vaiheisiin ja rakentamaan tekstistä houkuttelevan ja lukijaystävällisen.

Kide järjestää erilaisia kirjoittamisen verkkokursseja ja koulutuksia. Lue lisää www.kidekoulu.fi.

Aika: ke 23.10.19 klo 17.00-18.30
Paikka: Lahden keilahalli, Launeenkatu 5, 15100 Lahti
Hinta: Kahvitarjoilu MiBin tarjoamana (jäsenille maksuton)
Lapset: Tervetulleita