Back to All Events

26.10.2019 MiB extra: Ole rohkeasti paras versio itsestäsi -seminaarin katsomo

Helsingissä järjestetään huikea syysseminaari teemalla “Ole rohkeasti paras versio itsestäsi”. Seminaari streamataan ammattilaisten avulla, ja järjestämme yhteisen seminaarikatsomon Tampereella. Tule siis mukaan seuraamaan yhdessä mielenkiintoisia puheenvuoroja Eeva Kallilta, Tomi Kaukiaiselta, Maaret Tukiaiselta sekä Lotta Backlundilta ja Miina Langelta. Taukojen aikana on tarjolla kahvia ja loistavaa juttuseuraa sekä omakustanteinen lounasmahdollisuus.

Eeva Kalli on ensimmäisen kauden kansanedustaja, joka on tehnyt uraa vaikuttamisen ammattilaisena ja politiikan taustajoukoissa. Kalli on työskennellyt muun muassa elinkeinoministerin ja pääministerin neuvonantajana sekä vaikuttajaviestintään erikoistuneen Miltton Networksin toimitusjohtajana ja johtavana neuvonantajana. Hän on myös kahden lapsen äiti, joka asuu kahta kotia; työt pitävät hänet Helsingissä, varsinainen kotikunta on Eurassa. Miten Eeva Kalli onnistuu handlaamaan vaativan työn, pienten lasten vanhemmuuden ja kahden kodin välillä reissaamisen? Vai pitääkö työn ja perheen yhdistämisestä enää edes puhua?

Tomi Kaukinen, “Valtakunnan virallinen epäonnistuja”. Nimi, jonka tarkoituksena on vähentää epäonnistumisen stigmaa henkilökohtaisella ja ammatillisella tasolla. Kaukinen on epäonnistumisen kautta vienyt yrityksensä Espanjaan ja Aasiaan sekä palkannut Real Madridin entisen digijohtajan. Saadakseen lisähaastetta elämäänsä hän päätti osallistua Iron Man -urheilukisoihin ja lopulta kaatui petiin burn outin ja masennusdiagnoosin saattelemana. Kaukinen kulki kivisen tien, kun hän opetteli elämään uudelleen jaksamisensa ehdoilla. Nyt hän auttaa yrittäjiä sekä puhuu yrityksille uupumisen ja masennuksen kokemuksista.

Maaretta Tukiainen on lempeä ja vahva muutosvalmentaja sekä kirjailija. Hän on julkaissut hyvän mielen taitoja, itsetuntemusta ja voimaantumista käsitteleviä teoksia. Hänen valmennuksensa työyhteisöjen muutoksesta ja hyvästä mielestä rakentuvat omakohtaisten kokemusten ja tietotaidon ympärille.

Miina Lange on ammatiltaan toimittaja. Hän on työskennellyt toimitus- ja julkaisupäällikkönä Iltalehdessä sekä Cosmopolitanin päätoimittajana. Nyt hän kehittää sisältöjä Alma Median brand studiossa. Miina asuu Tukholmassa ja pyörittää uusperhettä. 

Lotta Backlund tunnetaan ehkä parhaiten koomikkona, tv- ja radiojuontajana sekä somepersoonana, mutta on todellisuudessa hän on tehnyt töitä bisneksen ja politiikan parissa viimeiset 10 vuotta. Hän on 10-vuotiaan tytön äiti ja omien sanojensa mukaan kuuluisa laihduttaja sekä yleisesti reipas ihminen.

Yhdessä Miina ja Lotta ovat tehneet Backlund&Lange-podcastia jo kaksi vuotta. Eräässä YLE:n artikkelissa heidän podcastiaan kuvailtiin näin: ”Kaksi hauskaa ja fiksua naista keskustelee viikoittain kevyistä ja vakavista aiheista. Vähän kuin olisi hauskojen ja fiksujen ystävien kanssa kahvilla”. Lotta ja Miina allekirjoittavat kaikki kehut täysin.

Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse lauantaina 19.10. klo 10.