Back to All Events

MiB after Work: Pikapulahdus Instagramin maailmaan

Reddon pikapulahduksessa tutustutaan rennolla ja käytännönläheisellä tavalla Instagramin käyttöön. Käymme läpi päätoiminnot ja muutamia herkullisia lisäominaisuuksia ja vinkkejä Instan tehokkaaseen käyttöön. Ja lisäksi tietysti kuvien, videoiden ja hashtagien käyttö kuuluu pikapulahduksen menuun.

Asiantuntijana toimii Jani Siivola Reddo Partners Oy:stä. Jani on sosiaalisen median sisällöntuotannon ja markkinoinnin rautainen ammattilainen. Hän toimii ELY-keskusten valtakunnallisena liiketoiminnan analyysipalvelun, markkinoinnnin ja kasvukonsultoinnin asiantuntijana.

Reddo Partners Oy on ihmisläheinen ja inspiroiva asiantuntijatoimisto, joka avustaa yrityksiä, organisaatioita ja yhdistyksiä kehittämään markkinointiaan ja digitaalisaatiotaan. Tutustu tarkemmin Reddon palveluihin verkossa tai somessa.

Lisätiedot:

Jani Siivola, toimitusjohtaja

Reddo Partners Oy

jani.siivola@reddo.fi

040 717 7815

www.reddo.fi

facebook.com/ReddoPartners

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 21.10. klo 10.