Back to All Events

Ti 29.10.2019 MiB goes: Liana Technologies

Liana Technologies on Suomen suurin markkinointi- ja viestintäalan teknologiakumppani. Yritys tunnetaan vahvasta markkina-asemasta sekä rehellisestä ja hyvästä maineesta. Yrityksen pääkonttori on Oulussa, mutta toimistoja löytyy myös Helsingistä, Tukholmasta, Pariisista, Munchenista, Dubaisista ja Hongkongista. Liana Technologies kasvaa kovaa vauhtia ja työntekijöitä on jo 240 eri tehtävissä ympäri maailmaa. Yritys kehittää ensimmäisenä Suomessa tekoälypohjaista markkinointiteknologiaa. Saamme myös kuulla yrityksen perhekäytännöistä sekä nauttia pientä aamupurtavaa.

Aika: Ti 29.10.2019 klo 08.30–10.00
Paikka: 4 krs. Kansankatu 53, 90100 Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 22.10. klo 10.