Back to All Events

Ti 29.10.2019 MiB goes Visma: Ihminen johtajana – persoonan, arvojen ja inhimillisyyden vaikutukset organisaatioon

Visma on Pohjoismaiden johtava yritysohjelmistojen ja IT-projektien ja -konsultoinnin tarjoaja, jolla on Suomessa jo yli 50 000 asiakasta ja yli 1 200 työntekijää. Visman ratkaisut tekevät rutiineista, työtehtävistä ja prosesseista sujuvampia jo monilla eri toimialoilla Suomessa. Vaasassa toimii Visma Enterprise ja Labs Oy, jotka tarjoavat henkilöstön- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita.

Illan alustajana toimii Visman Eliisa Valkonen

”Eliisa työskentelee Visma Enterprise Divisioonan HR Directorina. Hän diggailee modernista ja rennosta HR:stä ja uskoo, että jokaisen menestyvän yhtiön takana on hyvinvoiva ja onnellinen henkilöstö. Vapaa-aika kuluu lasten kanssa puuhatessa, puutarhanhoidossa, rakentaessa ja remontoidessa. Sielunelämältään Eliisa on kupliva karjalainen.”

Vismalla Eliisan vastuulla ovat mm. työntekijäkokemus, yrityskulttuurin kehittäminen ja työnantajabrändäys. Illan aikana Eliisa kertoo meille Visman tarinan sekä hieman omasta urapolustaan ja teemoista, joiden kanssa hän työskentelee päivittäin. Tilaisuuden lopussa on luvassa vapaamuotoista verkostoitumista. 

Kahvi-/teetarjoilu ja pientä purtavaa. Ilmoittauduthan viimeistään sunnuntaihin 27.10. mennessä. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruokarajoitteesi. 

Paikka: Visman toimisto, Gneissikuja 1, 65300 Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet 

Mukaan mahtuu 10 äiti&lapsiparia ja 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 22.10. klo 18.