Back to All Events

3.10.2019 MiB Morning club: Työnantajamielikuvan rakentaminen case-esimerkkien avulla

Työnantajamielikuvatyössä on eroja toimialasta riippuen. Tule kuulemaan käytännön vinkkejä, kuinka työnantajamielikuvaa kannattaa toteuttaa B2B- ja B2C-sektorilla! Tässä tilaisuudessa kuulemme menestyneiden yritysten case-esimerkeistä: Juho Toivola kertoo vahvan kuluttajabränditalon työnantajamielikuvatyöstä Finnairilla ja Elisalla, ja Kati Kitti puolestaan esittelee voimakkaasti kasvavan B2B-konsultointiyrityksen työnantajamielikuvan rakentamista Solitalla.

Juho Toivola on kokenut rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan kehittäjä, joka on  johtanut tätä työtä muun muassa Finnairilla ja Elisalla sekä tukenut kymmeniä muita yrityksiä EB-strategian rakentamisessa. 

Kati Kitti johtaa rekrytointia ja työnantajakuvan kehittämistä nopeasti kasvavassa strategia-, teknologia- ja designyritys Solitassa. Kati toimii lisäksi Advisorina Breaks Finlandissa ja Sylvassa sekä kouluttajana RekrytointiAkatemiassa. Lue lisää ja verkostoidu Katin kanssa LinkedInissä!

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 

Tilaisuuteen mahtuu 30 äitiä yksin ja 15 äitiä lapsineen. 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 26.9. klo 10.