Back to All Events

31.10.2019 MiB After work: Minustako sijoittaja?

Miten sijoittaminen onnistuu lapsiperheessä? Kuinka laaditaan toimiva suunnitelma? Entä miten sijoittamisessa pääsee helposti alkuun? Tässä tapahtumassa tutustumme erilaisiin sijoitusmuotoihin ja kuulemme käytännön vinkkejä muun muassa siitä, mistä löytää sijoittamiseen tarvittava raha ja mitä asioita tulee tietää, jotta voi onnistua. Aloitamme myös yhdessä oman sijoitussuunnitelman laatimisen.

Tilaisuus sopii yhtä hyvin sijoittamisesta kiinnostuneille vasta-alkajille kuin myös asiaan hieman perehtyneille. Puhujana toimii MiBin aktiivi Eva-Maria Hyvärinen, joka on toiminut varainhoidon ja sijoittamisen asiantuntijatehtävissä.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 

Tilaisuuteen mahtuu 30 äitiä yksin ja 10 äitiä lapsineen. 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 24.10. klo 10.