Back to All Events

8.10.2019 MiB Morning club: Hyvät, pahat ja välttämättömät konfliktit

Parhaimmillaan työelämässä koetut konfliktit ovat muutoksen moottoreita, mutta pahimmillaan konfliktien kierre halvaannuttaa työyhteisön järkevän toiminnan. Tervetuloa keskustelemaan siitä, miten konflikteja kannattaisi lähestyä ja johtaa! Alustajana toimii Tampereen yliopiston johtamisen ja talouden tiedekunnan väitöskirjatutkija Paula Rossi.

Paula on kolmen lapsen äiti ja Lapin yliopistosta valmistunut johtamisen psykologian maisteri sekä konfliktitutkija, joka tasapainoilee – välillä sujuvasti ja toisinaan vähemmän sujuvasti – työn ja perhe-elämän välillä. Paula työskentelee Tampereella johtamisen ja talouden tiedekunnassa yliopisto-opettajana sekä viimeistelee väitöskirjaa konfliktien arvosta julkisten organisaatioiden kehittämisessä.

Paulan kiinnostus konfliktien tarkasteluun sai alkunsa halusta ymmärtää paremmin omaa ja muiden toimintaa arjen ristiriitatilanteissa. Väitöskirjatyön ja luennoinnin rinnalla Paula on mukana organisaatio-, konflikti- ja kertomustutkimusta yhdistelevissä hankkeissa "DRAMA – dramaturgian keinot työhyvinvoinnin tukena" (ESR) ja "INFOSTORY – tarinat tietotekniikan toteutuksessa" (Emil Aaltosen säätiö).

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 

Tilaisuuteen mahtuu 30 äitiä yksin ja 30 äitiä lapsineen. 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 1.10. klo 10.