Back to All Events

Ti 8.10. MiB After Work: Johtajakoulu

Johtajakoulun illassa Nina Rautiainen kertoo, mikä hänen mielestään johtamisessa ja elämässä, on tärkeää ja mitä hän on oppinut omalla polullaan.

Nina Rautiainen on kahden lapsen äiti sekä kasvuyrittäjyyden ja sijoittajasuhteiden kokenut ammattilainen. Hän on toiminut pitkään suomalaisten kasvuyritysten sparrausohjelma Kasvu Openin yhtenä avainhenkilönä ja toimii tällä hetkellä Hippos2020-hankkeen projektipäällikkönä. Nina on tottunut johtaja ja luo mielellään henkilökohtaiset suhteet tapaamiensa ihmisten kanssa ja tuo heitä yhteen. Hän saa omalla välittävällä otteellaan ihmiset loistamaan ja tuomaan parhaan osaamisensa esiin. Nina lukee paljon ja opiskelee tälläkin hetkellä psykologiaa.

Aika: Tiistai 8.10. klo 17.30-19

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa.

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!


Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen tai ilman.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ti 1.10.2019 klo 10.