Back to All Events

Ti 8.10. MiB After work: Au pair - apua arkeen

Oletko miettinyt vaihtoehtoja arjen ja uran yhteensovittamiseen? Onko ajatus au pairin ottamisesta kotiin käynyt mielessä? Au pairin palkkaaminen kotiin tuo mukanaan joitakin velvollisuuksia, mutta mahdollistaa myös erilaisen arjen lasten kanssa ja kasvattaa lapset huomaamatta kansainvälisyyteen.

Miina Korpilähde on kolmen lapsen äiti, joka on toiminut erilaisissa hankintatoimen, laadun ja projektinhallinnan tehtävissä. Mukaan mahtuu myös projektitöitä expatina ja lyhyempiä komennuksia ulkomailla. Yksi perheen arjen tukipilari on ollut kotona asustava au pair, joka on mahdollistanut mm. kummankin vanhemman työmatkat ja äidin opiskelun. Tilaisuudessa Miina kertoo uransa vaiheista ja työelämän ja arjen yhteensovittamisesta, sekä raottaa verhoa kolmikielisen perheen arkeen au pairin kanssa: mitä kaikkea elämä au pairin kanssa on antanut perheelle ja mitä tulee ottaa huomioon, jos suunnittelee au pairin palkkaamista.

Aika: Tiistai 8.10. klo 17–18.30
Paikka: Vaasan pääkirjasto, Essee-sali, 1. krs, Kirjastonkatu 13, Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään jäsenille sähköpostitse tiistaina 1.10. klo 18.