Back to All Events

8.10.2019 MiB mingle: Lokakuun kuukausikahvit

MiBin kuukausikahveilla pureskellaan nyt ajankohtaisia uutisaiheita! Emme ole Aamu-tv:n Jälkiviisaat tai Huomenta Suomen Pöllöraati, vaan jotain paljon mutkattomampaa.

Sanotaan, että ”totuus tulee lapsen suusta”, mutta kyllä aikuisetkin osaavat sanoa asiat suoraan ja ilman suodattimia. Oletpa sitten vaipanvaihdon spesialisti, loruttelun erityisasiantuntija tai teini-ikäisten asioihin erikoistunut konsultti, olet tervetullut puimaan päivän polttavia aiheita MiBin kuukausikahveille. Samalla kun sumpit katoavat huiviin, ajankohtaiset asiat laitetaan halki, poikki ja pinoon tässä urahenkisten naisten porukassa.

Keskusteluaiheet julkaistaan tapahtuman Facebook-sivuilla 2–3 päivää etukäteen. Erityistä valmistautumista ei vaadita, ellet erikseen halua perehtyä aiheisiin ennalta. Juttua saa heittää lonkalta tai tulla mukaan kuunteluoppilaana. Näillä kahveilla ei luoda poliittisia toimenpideohjelmia tai edistetä kenenkään agendaa, vaan sanotaan asiat sellaisina kuin ne meille lapsiperhearjen asiantuntijoille näyttäytyvät.

Testaamme ajankohtaisiin uutisaiheisiin tarttumista ensimmäistä kertaa lokakuun kuukausikahveilla, joten tule ennakkoluulottomasti mukaan. Tämä ei ole mikään piinapenkki, vaan testipenkki, jonka perusteella voimme kenties puhaltaa hieman uutta henkeä kuukausikahvitteluihin. Kahvitteluiden ensimmäinen tunti on varattu uutisaiheista keskustelulle ja toinen tunti vapaalle seurustelulle. Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen.

Tervetuloa mukaan!

Paikka: Fazer Café Tempo
Hinta: Omakustanteiset kahvit ja pullat
Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.