Back to All Events

11.02.2019 MiB Goes: LSJH ja tulevaisuuden kiertotalouskeskus Topinpuisto

Lounais-Suomen jätehuolto Oy (LSJH) huolehtii omistajakuntien puolesta asukkaiden jätehuollon järjestämisestä ja jäteneuvonnasta. Perustoimintojen lisäksi LSJH:lla tehdään mm. projekteja kiertotalouden ja tekstiilinkierrätyksen parissa.

Orikedolle on suunnitteilla tulevaisuuden kiertotalouskeskus Topinpuisto. Mainoslupauksensa mukaan “Topinpuisto on kiertotalouden arvoketjuja kehittävä yhteistyöverkosto ja kiertotalouskeskus. Topinpuisto mahdollistaa uudenlaisen, kiertotalouteen pohjautuvan liiketoiminnan ja ratkaisujen kehittämisen suomalaisten ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Joustava toimintaympäristö ja vahvat yhteistyöverkostot tekevät Topinpuistosta houkuttelevan kohteen investoinneille ja yrityksille.” Mitä tämä tarkoittaa käytännössä – siitä kertoo projektikoordinaattori Tuomas Alijoki. Illan aikana Tuomas on luvannut selventää mibiläisille tulevaisuuden kiertotalouskeskuksen suunnitelmia sekä kertoo mm. keväällä starttaavasta kiertotalouden mentoroinnista ja tekstiilikierrätyksestä.

Oman auton lisäksi paikalle pääsee keskustasta busseilla 14 ja 15.

Paikka: Vierailukeskus Kahmari, Lounais-Suomen jätehuolto, Kuormakatu 17
Hinta: Maksuton/Hinta
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 04.02. klo 10.

Earlier Event: February 11
Ma 11.2. MiB Welcome Coffee
Later Event: February 11
Ma 11.2. MiB Goes: Solita