Back to All Events

Ma 11.2. MiB Goes: Solita

Solita kutsuu mibiläiset kylään syksyllä avattuun toimistoonsa Askonkadulle. Solita on digitaalisia liiketoimintaratkaisuja tuottavat yritys, jossa työskentelee asiantuntijoita niin palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen kun analytiikan ja pilvipalveluiden parissa. Solita toimii Suomessa 8 paikkakunnalla ja lisäksi toimipisteitä löytyy Tukholmasta, Tallinnasta ja Munchenissä. Lahteen yritys avasi toimiston loppuvuonna. Tällä hetkellä Lahdessa työskentelee 10 henkilöä.

Vuoden työnantajanakin palkittu Solita on panostanut perheystävällisiin käytäntöihin. Lahden yksikön vetäjä Terhi Jaakonsaari kertoo meille Solitasta yrityksenä ja työnantajana ja Valtteri Valovirta esittelee, miten yrityksen perhevapaamentorit huolehtivat siitä, että pitkillä perhevapailla olevat työntekijät pysyvät ajanhermoilla ja miten perheet on huomioitu Solitalla.

Lopuksi voimme yhdessä jatkaa vapaata keskustelua: millaisia perheystävällisiä käytäntöjä olemme itse kohdanneet, mitkä käytännöt erityisesti helpottaisivat omaa arkea ja miten hyviä käytäntöjä voisi viedä eteenpäin omaan organisaatioon.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan!

Paikka: Askotalo, Askonkatu 9 F, 3. krs, 15100 Lahti
Hinta: Jäsenille maksuton
Lapset: tervetulleita
Tarjolla kahvia & pientä syötävää

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikolla 5.