Back to All Events

Ma 11.2. MiB Welcome Coffee

Hei sinä työelämästä, itsesi kehittämisestä ja uuden oppimisesta innostunut äiti. Kaipaatko yhteisöä, jossa voit jakaa ajatuksiasi ja osaamistasi, osallistua mielenkiintoisiin koulutuksiin ja työpaikkavierailuihin, sekä saada uusia ystäviä? Oletpa sitten pappi tai poliisi, bisnesnainen tai sairaanhoitaja, tule mukaan Mothers in Business -verkostoon. Voit saapua tapahtumiimme sellaisena kuin olet - meillä on tilaa kaikille. Lähde rohkeasti mukaan monimuotoiseen ja innostuneeseen joukkoomme.

Tule yksin, tai vinkkaa kaverillekin! Lapset ovat tervetulleita tapahtumaan! Kahvitarjoilu mielessä pitäen, muistathan ilmoittautua tapahtumaan alla olevan Lyyti -linkin kautta, jotta osaamme varata oikean määrän tarjottavaa.

https://www.lyyti.fi/reg/112_MiB_Welcome_Coffee_4463

Paikka: Lounatuulet Yhteisötalo, Pihlaja-sali, Läntinen Pitkäkatu 33 20100 Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!