Back to All Events

Ti 12.2. MiB Reads: Aki Hintsa - Voittamisen anatomia

Tulossa helmikuussa lukupiiri MiB Reads kokoontuminen. Kirjana Aki Hintsan Voittamisen anatomia. Mies F1-mestareiden takana kertoo tarinansa ja paljastaa menestyksen salaisuuden. Sittemmin kansainväliset huippujohtajat ovat ottaneet Hintsan opit käyttöönsä. Teos sisältää runsaasti ennen julkaisematonta tietoa formulamaailman kulissien takaa sekä Hintsan kokonaisvaltaisen toimintamallin, jota voivat omassa elämässään hyödyntää ihan tavallisetkin tallaajat. Matka kohti menestystä alkaa kysymyksellä: Kuka olet? Tervetuloa keskustelemaan kirjan teemoista! Tule mukaan vaikka kirja olisi vasta lukulistalla tai vielä kesken, tai jos teema yleisesti kiinnostaa, sillä tapaamiset ovat myös oiva paikka verkostoitua ja oppia toisilta!

Paikka: Espresso House, Kauppakeskus Espen
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!