Back to All Events

Ti 12.2.2019 MiB After work: LinkedIn ja Facebook

LinkedIn ja Facebook: Miten rakennat omaa ammattimainetta ja yrityksesi brändiä ilman mainoseuroja? Tapahtuma on tarkoitettu MiBin jäsenille. Tapahtuma on osa MiBin ystävä-kampanjaa, tuo siis ystäväsi mukaan! Tervetuloa!

LinkedIn ja Facebook: Miten rakennat omaa ammattimainetta ja yrityksesi brändiä ilman mainoseuroja? Mitä? Miksi? Miten?

Valmentajat: Verkkoaseman toimitusjohtaja Tiina Räisänen: TOP 50 LinkedIn-vaikuttaja Suomessa. Näkyvä bisnesvlogaaja, jota digimarkkinoinnin kuningattareksi myös kutsutaan. Toimitusjohtaja Juha ”Vauhtipyörä” Ahola: Mies on onnistunut rakentamaan Facebookin avulla 100 k euron arvoisen asiantuntijamaineen yritysvalmentajana.

Kesto noin kaksi tuntia. Puheenvuorot 45 min ja 15 min kysymyksille.

Aika: Ti 12.2.2019 klo 17.30–20.00
Paikka: Business Kitchen Stage, Oulun Yliopisto
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 5.2. klo 10.