Back to All Events

Ke 13.2. MiB extra: Kauneusilta Kouvolan Sokoksella

#MiBLovesUS

Ystävänpäivän kunniaksi haluamme tarjota MiB-äideille hetken omaa aikaa ja hemmottelua hyvässä seurassa. Illan aluksi Kouvolan Sokoksen kauneuden asiantuntijat esittelevät meille vuoden 2019 kauneustrendejä, jonka jälkeen saamme opastusta arkimeikin tekoon sekä vinkkejä nopeiden, mutta arkea kestävien kampauksien loihtimiseen.

Osallistujien kesken arvomme yhden meikin ja yhden kampauksen toteutettavaksi kauneusillan aikana. Sinulla on myös mahdollisuus halutessasi omakustanteiseen meikkiin/kampaukseen. Kauneusillan aikana ostetuista tuotteista saat 20 prosentin alennuksen.

Tervetuloa!

Paikka: Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tapahtuma on poikkeuksellisesti tarkoitettu vain äideille.

Mukaan mahtuu 15 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 4.2. klo 10.