Back to All Events

18.2.2019 MiB goes MOW Supernova: coworking-tiloihin ja toimintaan tutustuminen

Työelämä ja sen eri osa-alueet ovat suuressa muutoksessa. Yhteisöllisyys ja eri toimialojen osaajien törmäyttäminen ovat ajan henki. Nyt on mahdollisuus päästä tutustumaan marraskuussa 2018 Ratinassa avattuun MOW Supernovan coworking-tiloihin, MOWin konseptiin ja vaihtamaan ajatuksia yhteisöllisestä työskentelystä.

MOW on Spondan vastaus joustavien ja yhteisöllisten työtilojen kysynnän kasvuun. Ratinaan avattu MOW on ensimmäinen kauppakeskukseen sijoittuva coworking-tila, jonka puitteissa MOWin toimintaympäristö laajenee entisestään. Tampereen hybridikonsepti tuo MOWin uudella tavalla lähelle ihmisiä ja palveluita. Spondalla on ennestään jo kaksi MOWia Helsingissä: kaupungin luovassa keskustassa Pieni Roobertinkadulla ja suurten firmojen suosimassa Ruoholahdessa.

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 5 äitiä ilman lasta.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 11.2. klo 10.