Back to All Events

MiB After Work: tulevaisuuden työelämäkompetenssit

Työn ja työelämän iso murros haastaa niin työnantajat kuin työntekijätkin. Työ ja työurat ovat pirstaloituneet. Osaaminen on jatkuvassa liikkeessä, ja sen ylläpitämiseksi on keksittävä yhä ketterämpiä ja tehokkaampia keinoja niin organisaatioissa kuin yksilötasolla. Työelämän murrokseen liittyy keskeisesti digitalisaatio, joka muuttaa työtä ja työprosesseja. Jatkuva muutos on työpaikalla uusi normi. Rakenteet uudistuvat jatkuvasti.

Mitä nämä digitalisoituvassa työelämässä tarvittavat osaamisalueet ovat ja miten niitä voi kehittää? Tähän ajankohtaiseen ja mielenkiintoiseen aihepiiriin mibiläiset johdattaa Vaasan yliopiston henkilöstöjohtamisen professori Riitta Viitala. Viitala on ansioitunut tutkija ja luennoitsija, joka on tehnyt runsaasti tutkimusta työelämään ja henkilöstöjohtamiseen liittyen sekä pohtinut muuttuvaa työelämää ja tulevaisuuden työelämätaitoja.

Tapahtumassa kuullaan ja keskustellaan millaisia valmiuksia ja osaamisalueita pidetään tärkeinä digitalisoituvassa työelämässä ja ketterissä organisaatioissa, sekä miten niitä voisi harjaannuttaa ja miten niiden suhteen profiloitua.

Tule kuuntelemaan, keskustelemaan ja saamaan vinkkejä millaisista valmiuksista voi olla sinulle hyötyä tulevaisuuden työelämässä.

Tervetuloa!

Aika: ti 19.2. klo 17.00-18.30
Paikka: Vaasan yliopisto, Tervahovi (päärakennus), Wolffintie 34
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ti 12.2. klo 18.