Back to All Events

Ti 19.2.2019 MiB After work: Johtajakoulu - Päivi Pitkänen

MiB Oulun johtajakoulu jatkuu koko kevään 2019! Helmikuussa, johtajakoulun toisessa osassa, saamme vieraaksemme FM Päivi Pitkäsen, joka on toiminut Monetra Oy:n toimitusjohtajana perustamisvuodesta 2012 lähtien. Hän on aiemmin työskennellyt pankkimaailmassa erilaisissa kehitys-, päällikkö- ja johtotehtävissä sekä Aditro Oy:ssä vastuualueenaan noin sadan suomalaisyrityksen palkanlaskenta ja HR-asiat.

Dynaamisena ja vahvana visionäärinä tunnettu Pitkänen uskoo, että robotiikan avulla talous- ja henkilöstöhallinnon alalla hoidetaan viiden vuoden päästä kaikki rutiinityöt. Tulkitsemiseen, analysointiin ja asiantuntijatehtäviin tarvitaan kuitenkin ihmistä.

Kuinka ura on edennyt ja miten äiti - ja jo isoäiti - on sukkuloinut eteenpäin urallaan työn ja perheen keskellä? Tule kuulemaan Päivin urasta ja keskustelemaan johtajuudesta muuttuvassa työelämässä.

Aika: Ti 19.2.2019 klo 17.00–18.30
Paikka: Aleksinkulma, Iso Hansa, Aleksanterinkatu 9
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen sekä 15 äitiä, jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 12.2. klo 10.