Back to All Events

Ti 19.2.2019 MiB Morning Club: Herkkyys on supervoimasi! (stream)

Kehon ja mielen herkkyys kulkevat käsi kädessä. Jos oma herkkyytesi tuntuu sinusta toisinaan pelkästään kuormittavalta ja sinua hidastavalta tekijältä, tämä tilaisuus on sinulle!

Rauha Wellnessin perustaja Tiina Palva jakaa kokemuksiaan kehon ja mielen herkkyydestä. Rauhassa Tiina tekee koko kehon vyöhyketerapiahoitoja ja hyvinvointikonsultointia asiakkaidensa yksilöllisiin tarpeisiin, kuten kivunhoitoon, naishormonihaasteisiin, työelämän kuormituksen nollaamiseksi, sekä henkisen kasvun matkoja vyöhyketerapian avulla.

Tiina kokee, että juuri kehon ja mielen herkkyys on hänen suurin vahvuutensa ja suurin onnen lähteensä elämässä. Aina ei kuitenkaan ollut näin. Tiina on kulkenut pitkän matkan, jotta hyväksyisi oman herkkyytensä. Tule kuulemaan Tiinan matkasta, joka on saanut hänet paitsi tuntemaan kiitollisuutta omasta herkkyydestään, mutta myös rakentamaan tietoisesti itselleen ympäristöä, jossa oma herkkyys voi jopa kasvaa ja kehittyä.

Tilaisuudessa saat vinkkejä, miten voit vaalia omaa ja läheistesi herkkyyttäsi ja antaa sille lisää tilaa elämässäsi sekä miten kuunnella ja arvostaa kehosi viestejä.

Aika: 19.2.2019 klo 10.00–12.00
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen sekä 20 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 12.2. klo 10.