Back to All Events

To 21.2. MiB Mingle: MiB-äitien språkbad

Kevään kielikylpy starttaa tapahtumaideoinnin merkeissä! Ajatuksena on laajentaa kielikylpytoimintaamme mingleistä muihinkin tapahtumakonsepteihin ja ideat kiinnostavista kohteista otetaan mielellään vastaan. Tapahtuma sopii kaikille, jotka haluavat harjoittaa ruotsin kielen taitoaan rennossa ilmapiirissä ilman suorituspaineita. Tapaamme tällä kertaa kivihaan ABC-ravintolassa leikkialueen lähellä. Tervetuloa mukaan!

Vårens språkbad startar med brainstorming! Tanken är att MiB ska börja organisera också vanliga evenemanger på svenska och vi tar gärna emot ideer om intressanta platser att besöka på. Mötet passar alla som vill öva på sina språkkunskaper. Vi träffar denna gång i ABC Stenhaga nära lekplatsen. Välkommen med!

Paikka: ABC Kivihaka, Kiilletie 2, 65300 Vaasa
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Earlier Event: February 20
Ke 20.2. MiB After Work: Tieto