Back to All Events

To 21.2.2019 MiB After work: Osaaminen framilla! @Vauhdittamo

Miten saada esille oma osaaminen työnhaussa? Miten rakennan cv:stäni houkuttelevan?
Tämä helmikuinen torstai-ilta on hyvää aikaa selvittää vastaukset näihin kysymyksiin ja ottaa haltuun viimeisimmät vinkit työnhakuun. Paikalla muun muassa Vauhdittamon Katri kertomassa työnhaun perusteista ja Vauhdittamon tarjoamasta tuesta työnhakuprosessissa. Työnantajan näkökulmia esille ovat nostamassa Lahden kaupungin rekrytointipäällikkö Mirva ja Henna MiBin omista aktiiveista/ Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän rekrytoinnista.

Rennon illan merkeissä kannattaa nostaa esille mieltä askarruttavia kysymyksiä työnhakuun liittyen. Piipahda siis paikalle verkostoitumaan Vauhdittamon tiloihin Aleksi 10:iin (sisäänkäynti Lanun aukion puolelta).

Tervetuloa!

Aika: To 21.2.2019 klo 17:00-18:30
Paikka: Vauhdittamo, Aleksanterinkatu 10B, 15110 Lahti
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!