Back to All Events

La 23.3. MiB Afternoon club: Kuinka valmennat ja johdat itseäsi tahtomallesi uralle

Mitä voisit uraa luodessasi hyödyntää ammattiurheilun valmennusmetodeista ja tiimityöskentelystä? Miten valmennat ja johdat itseäsi, lähiympäristöäsi ja työelämäsi ”lätkäkaukaloa” uraasi hyödyttävällä tavalla?

Saamme näihin ja moniin muihin vastaaviin kysymyksiin vastaamaan vieraaksemme miehen, joka on tehnyt oman uransa mitä miehisimmällä alalla, ammattijääkiekkoilun parissa. Petteri Sihvonen on entinen pelaaja ja valmentaja, joka toimii nykyään laajasti eri urheilumedioiden palveluksessa MTV Sportilla, Yle Puheella ja Hämeen Sanomissa. Omassa työssään Sihvonen on ollut viidentoista vuoden ajan erittäin kiistelty persoona. Sihvonen varoittaakin googlettamasta häntä ennen luentoaan.

Tämän vuoden syksyllä Bazar Kustannus Oy julkaisee Sihvosen esikoisromaanin, jonka monien eri teemojen joukossa ovat: parisuhde, irtosuhteet, työ, naisen asema yhteiskunnassa, seksi, metoo-asetelma, ihmiskauppa, rasismi, naisviha ja niin edelleen.

Sihvonen kertoo olevansa innossaan tästä kuulemma aika ainutlaatuisesta mahdollisuudesta päästä luennoimaan MiB:n jäsenille. Hän lähettää jo etukäteen terveisiä, ettei hänen kaikkia ajatuksiaan tarvitse purematta niellä. Haastaakin saa.

Tähän tapahtumaan voit ottaa mukaan ystävän, joka ei vielä ole MiBin jäsen, koska helmikuussa juhlitaan ystävyyttä! #MiBYstis2019

Tervetuloa!

Paikka: Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsen kanssa ja 10 äitiä jotka saapuvat yksin ja 10 äitiä jotka saapuvat ystävän kanssa. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 25.2. klo 10. Ilmoita samalla lomakkeella mukaan myös ystäväsi!

Earlier Event: March 23
MiB extra: Lasten Design lauantai
Later Event: March 25
Ma 25.3.2019 MiB goes Fablab