Back to All Events

Ma 18.3. MiB mingle: MiB-äitien språkbad

Kevään kielikylpy jatkuu maaliskuussa kahvittelun merkeissä. Juttelemme kuulumisista ja suunnittelemme tulevaa. Ajatuksena on laajentaa kielikylpytoimintaamme mingleistä muihinkin tapahtumakonsepteihin ja ideoita kiinnostavista kohteista otetaan edelleen mielellään vastaan. Tapahtuma sopii kaikille, jotka haluavat harjoittaa ruotsin kielen taitoaan rennossa ilmapiirissä ilman suorituspaineita. Kannustamme äitejä vauvoineen osallistumaan kaksikieliseen lorukylpyyn, jonka kirjasto järjestää klo 10.30 eli juuri ennen mingleä. Tervetuloa mukaan!

Vårens språkbad fortsätter med kaffestunder! Vi diskuterar om aktuella händelser och planerar fortsättningen. Tanken är att MiB ska börja organisera även vanliga evenemang på svenska och vi tar fortfarande gärna emot ideer om intressanta platser att besöka. Mötet passar alla som vill öva på sina språkkunskaper. Vi uppmuntrar mammor att deltaga i den tvåspråkiga babypoesi som organiseras av biblioteket kl. 10.30, dvs just före vår mingle. Välkommen med!

Paikka: Café Proosa, Vaasan pääkirjasto, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!