Back to All Events

MiB goes: Yrityskylä – Koululaisten oma yhteiskunta

Tervetuloa tutustumaan Yrityskylään – peruskoululaisten omaan pienoiskaupunkiin. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä on kehitetty Suomessa ja se toimii kahdeksalla paikkakunnalla. Yrityskylän oppimiskokonaisuus pohjautuu opetussuunnitelmaan ja se koostuu talouden, yhteiskunnan, yrittäjyyden ja työelämän osa-alueista. Yrityskylän toiminta on suunnattu peruskoulun kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille.

Yrityskylä Pohjanmaan aluepäällikkö Karoliina Karjala kertoo meille mm. Yrityskylän perustoiminnoista, toiminnan rahoituksesta ja minkälaisia työtehtäviä koululaisilla on Yrityskylässä. Pääsemme myös näkemään kuinka pienoisyhteiskunta toimii käytännössä. Yrityskylä tarjoaa osallistujille kahvia ja teetä.

Aika: tiistai 26.2. klo 17.00–18.30
Paikka: Yrityskylä Pohjanmaa, Vaasa, Poronpolku 1, 65350 Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen, sekä 30 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 19.2. klo 18.