Back to All Events

Ti 26.02.2019 MiB After work: Ilmastonmuutos

MiBin oma opintopiiri ilmastonmuutoksesta! Talven aikana kartutetaan ilmastonmuutokseen liittyvää osaamista kaikille avoimen yliopiston kurssin kautta, tutustutaan ympäristöalalla työskenteleviin mibiläisiin sekä käydään yritysvierailuilla.

Olet tervetullut mukaan, vaikka et suorittaisikaan kurssia. Jos kuitenkin haluat edetä muiden kanssa samassa tahdissa, toimi seuraavasti: Tee tunnukset Helsingin yliopistolle, kirjaudu kurssille ja käy läpi osiot 4–6 sinulle sopivalla intensiviteetillä. Tapaamisessa käydään läpi osa tehtävistä ja tehtävät on nimetty suoraan yhdelle henkilölle esiteltäväksi tai alustettavaksi. Katso lisää tapahtuman Facebook-sivuilta.

Paikka: Vanha Suurtori 7, sisäänkäynti talon takaa, Teiniä vastapäätä
Hinta: Maksuton/Hinta
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen tapahtuman facebook-sivuilla.