Back to All Events

Ti 26.2.2019 MiB goes Viikin ympäristötalo: Hiilineutraali Helsinki 2035

Helsinki ottaa vastuunsa ilmastonmuutoksen torjunnassa vakavasti ja torjuu ilmastonmuutosta kunnianhimoisesti tavoittelemalla hiilineutraalisuutta vuoteen 2035 mennessä. Helsingin energiatehokkuusnormit ovat kansallista vähimmäistasoa korkeammat. Uusiutuva energia ja energiatehokkuus pyritään yhdistämään Helsingissä optimaalisella tavalla paitsi yksittäisissä rakennuksissa myös alueellisesti. Vierailutilaisuus järjestetään Suomen vähiten energiaa kuluttavassa toimistotalossa, joka toimii suunnannäyttäjänä tuleville kaupungin rakennusprojekteille energiateknisissä ratkaisuissaan.

Vierailumme aluksi Helsingin kaupungin ympäristötarkastaja Mira Jarkko kertoo, miten Helsingistä tehdään hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä ja millaisia toimia tavoitteeseen pääseminen vaatii. Luento-osuuden jälkeen järjestetään talokierros, jossa Helsingin kaupungin ympäristösuunnittelija Petteri Huuska esittelee ympäristötalon kiinnostavia ja energiatehokkaita ratkaisuja, jotka ovat omiaan edistämään kaupungin hiilineutraaliutta. Vierailu on osa MiB Labin Lastemme tulevaisuus -hanketta ja tervetulleita ovat kaikki ilmastonmuutoksen torjunnasta kiinnostuneet mibiläiset!

Tilaisuuden jälkeen on loistava mahdollisuus jatkaa vapaamuotoista verkostoitumista tutustuen rakennuksen 1. kerroksessa sijaitsevaan ilmastonmuutosta käsittelevään näyttelyyn.

Aika: 26.2.2019 klo 9.30–11.00
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! Huomioitava, että rakennus sisältää runsaasti portaita, joten vaunujen kuljettaminen talokierroksen aikana ei ole mahdollista. Vaunut voi jättää 1. kerroksen aulatilaan.

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen sekä 25 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 19.2. klo 10.Earlier Event: February 25
Ma 25.2. 2019 MiB Goes: Vadelmatarha Turku
Later Event: February 26
Ti 26.2.2019 MiB mingle: Pulkkamäki