Back to All Events

Ke 27.2.2019 MiB Morning club: Design Thinking

Design Thinking – toimiva työkalu esimerkiksi muuttuvan maailman haasteisiin

Design Thinking, muotoiluajattelu? Mitä se tarkoittaa? Yksinkertaisimmillaan Design Thinking on hankalien ongelmien (engl. wicked problems) ratkaisemista muotoilun menetelmiä hyödyntäen. Design Thinking (eli muotoiluajattelu) on ajatustapa, menetelmä, työkalu ja iteratiiivinen prosessi, jolle on ominaista käyttäjälähtöisyys, ihmislähtöinen suunnittelu, osallistaminen, kokeileminen ja uudenlaisten ratkaisujen kehittäminen. Design Thinking -menetelmä lisää luovuutta ja innovointiosaamista.

alvelumuotoilija Raisa Maijala (FM, Tradenomi) on kansainvälisen palvelumuotoilijaverkoston (Service Design Network) akkreditoima palvelumuotoilukouluttaja (4 kpl Suomessa) ja Palvelupolkuja Oy:n toimitusjohtaja. Raisalla on kokemusta erilaisista palvelumuotoiluhankkeista, asiakaslähtöisestä tuotteistamisesta ja yhteistyöstä erilaisten toimijoiden kanssa.

Palvelumuotoilutoimisto Palvelupolkuja Oy
www.palvelupolkuja.fi


Aika: Ke 27.2.2019 klo 9.15
Paikka: Aleksinkulma, Myllynurkka, Aleksanterinkatu 9
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ke 20.2. klo 10.00